bestreduceri.ro
office@bestreduceri.ro
Categorii

Impressum

Portalul online bestreduceri.ro își publică mai jos politica de administrare și confidențialitate a datelor personale. La crearea declarației noastre scurte am avut în vedere legea nr. 677 din anul 2001. Conform acesteia ne obligăm la administrarea confidențială și protecția datelor personale ale vizitatorilor noștri.  
 
Îi asigurăm pe cititorii noștri ca fiecare informație dată de ei (adresă IP, adresă de e-mail sau chiar și numele) va fi administrată conform prevederilor legale. Adresele IP vor fi utilizate doar în scopul realizării măsurărilor statistice, iar adresele de e-mail și numele servesc doar scopuri de siguranță.
 
Redacția noastră nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul comentariilor postate de utilizatori pe pagina bestconcurs.ro.
 
COPYRIGHT
 
Publicarea secundară sau stocarea în baze de date a conținutului paginii bestconcurs.ro sau a conținutul altor publicații ale noastre se poate întâmpla doar prin acordul scris, prealabil al Com-Ambul S.R.L. (office [at] bestreduceri.ro). Elementele de conținut și formă ale paginii web nu pot fi publicate în formă modificată nici în cazul obținerii autorizației de publicare.
 
În orice parte a portalelor noastre pot fi publicate link-uri referitoare la alte conținuturi online fără o cerere prealabilă. În cazul unor condiții neadecvate putem însă solicita îndepărtarea acestor link-uri.
 
Compania Com-Ambul S.R.L. face tot posibilul ca informațiile publicate pe bestconcurs.ro și pe alte pagini partenere să fie actuale, exacte și complete, însă nu ne asumăm responsabilitatea pentru consecințele care decurg din utilizarea informațiilor aflate pe paginile noastre.
 
Textele, comentariile prevăzute cu semnul (x) sunt reclame și publicații plătite.
 
Redacția noastră își rezervă dreptul să ia decizii cu privire la comentariile, fotografiile și videourile trimise.
 
Compania Com-Ambul S.R.L. dispune de drepturile de autor ale conținutului paginii bestconcurs.ro și ale paginii partenere. Conținuturile cu alt statut juridic sunt semnalate în fiecare caz.
 
Copyright (C) 2014 - 2015 S.C. Com-Ambul S.R.L.
Toate drepturile rezervate.
 
Cu privire la colaborare sau alte întrebări strategice puteți lua legătura cu noi la adresa de e-mail office [at] bestreduceri.ro.
Banner clickk

Abonează-te la newsletter-ul BestReduceri!

Beneficiază în fiecare zi de discount-uri de până la 90 %, alături de BestReduceri.ro!
Sunt deja înscris